SKŁADNIKI:
ekstrakt z aceroli (Malpighia punicifolia L.), w tym witamina C: 25%; Lactobacillus plantarum; składnik otoczki kapsułki: hydroksypropylometyloceluloza.

Skład w porcji dziennej (1 kapsułka)

RWS*

Lactobacillus plantarum /L-137™/ - szczep inaktywowany wysoką temperaturą

1010 CFU**/10 mg  

-

Ekstrakt z aceroli (Malpighia punicifolia L.)

w tym:

- witamina C: 25%

280 mg  

 

70 mg  

-

 

87,5%

*RWS – Referencyjna Wartość Spożycia

**CFU – Colony Forming Unit – jednostka tworząca kolonię bakterii

L-137™ jest znakiem towarowym firmy HOUSE FOODS GROUP INC.

Vcaps® jest znakiem towarowym firmy Lonza lub jej filii.

SPOSÓB UŻYCIA:
1 kapsułka dziennie

SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.

UWAGI: Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Nie należy stosować w przypadku nadwrażliwości na jakikolwiek składnik preparatu. Preparatu nie powinny stosować kobiety w ciąży, karmiące piersią oraz dzieci i młodzież poniżej 18 roku życia.

6 innych produktów w tej samej kategorii: